Specialistii nostri va ajuta sa gasiti acoperisul perfect

Designul țiglei metalice Novatik METAL CLASSIC a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle tradiționale, având totuși o formă originală.Novatik METAL CLASSIC este prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România. Eleganța, armonia cromatică, greutatea redusă, sistemul de fixare solid și usurința montării o recomandă atât pentru construcțiile noi, cât și pentru renovări.

Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik METAL SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik METAL WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare