Specialistii nostri va ajuta sa gasiti acoperisul perfect

Mansarda este spațiul romantic și creativ, deseori asociat unui loc magic, boem, destinat
să facă loc pasiunilor noastre. De cele mai multe ori, spațiul din mansardă este soluția la îndemână atunci când familia ta se mărește, când vrei să îți amenajezi un birou pentru a lucra de acasă sau pur și simplu când vrei un loc al tău pentru relaxare sau hobby-uri.
Cert este că o mansardă nu este completă fără lumină naturală și o priveliște a împrejurimilor, adică fără ferestrele din planul înclinat. Deși acestea iluminează de două ori mai mult față de ferestrele verticale, furnizând suficientă lumină pentru o viață activă și un mediu de locuit sănătos, ele pot fi percepute drept „puncte slabe” ale mansardei.

AI FACUT CEA MAI BUNA ALEGERE !

O parte din spațiul mansardei, datorită înclinației mici, poate fi considerat un spațiu „pierdut”. Cu toate acestea, montajul unei ferestre de mansardă cu articulare mediană și bară de operare în partea de sus dă posibilitatea amplasării mobilierului imediat sub fereastră. Scaune, un birou sau chiar un pat, diferite rafturi pentru depozitare pot fi găzduite cu succes în aceste colțuri, neafectând posibilitatea de închidere sau deschidere a ferestrei.